Merk DNA Workshops: strategisch merkadvies


We overtuigen entrepreneurial gerichte bedrijven

om volop te geloven én te investeren in een merkgedreven aanpak van hun organisatie waarbij een medewerkers- en waarden georiënteerde strategie centraal staan.


We coachen u en uw kernmedewerkers

om de focus en de ziel van uw merk in kaart te brengen. We doen dit met state of the art mapping analyses, projectietechnieken, persoonlijke assessments, groep brainstorming, ...


We versnellen uw groeiambities

en bottom line resultaten door het implementeren van een communicatiestrategie waarbij uw merkessentie fungeert als platform om alle andere bedrijfsprocessen aan te sturen.We hebben daarom de Merk DNA Methode ontwikkeld. De Merk DNA Methode is een programma van workshops en intensieve communicatiebegeleiding waarbij we bedrijfsleiders helpen betere strategische inzichten te verwerven om zo competitiever en succesvoller te worden op basis van een geïntegreerde merkbenadering.

 

De resultaten van de Merk DNA Workshop vertalen zich concreet in direct bruikbaar marketingadvies en door het opstellen van een strategisch businesplan, het uitschrijven van een korte termijn marketingplan en het uitwerken van een algemeen communicatieplan.

 

 

Merk DNA Workshop, Merk Advies